Καταχωρείτε στην ειδική φόρμα τη μεταφορά που σας ενδιαφέρει να κάνετε, δίνοντας όσο γίνεται περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο πιο νωρίς γίνεται η καταχώρηση και όσο πιο ελαστικοί είναι οι χρόνοι παραλαβής και παράδοσης τόσο καλύτερες τιμές μπορείτε να πετύχετε.

Η καταχώρησή σας δημοσιεύεται στο site και ενημερώνονται οι συνεργαζόμενοι μεταφορείς. Οι μεταφορείς στη συνέχεια, μέσω του site δίνουν προσφορές για τη μεταφορά. Οι προσφορές έχουν το χαρακτήρα της μειοδοτικής δημοπρασίας, με αποτέλεσμα όσο περισσότερες δέχεστε τόσο να μειώνονται οι τιμές!

Ελέγχετε τις προσφορές που έχετε δεχτεί, διασταυρώνοντας ταυτόχρονα και τα σχόλια από τους προηγούμενους πελάτες. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με κάποια προσφορά που έχετε δεχτεί μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του site με το μεταφορέα για τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Εάν κάποια από τις μεταφορικές εταιρίες που σας έχουν στείλει προσφορά πληροί τα κριτήρια που θέλετε (τιμή, χρόνος παράδοσης, θετικά σχόλια κτλ) τότε πατάτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Στη συνέχεια τα στοιχεία σας στέλνονται στον συγκεκριμένο μεταφορέα ο οποίος έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας

Η χρήση και οι υπηρεσίες που παρέχονται από το site είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που ζητάμε από εσάς προαιρετικά είναι εφόσον πραγματοποιήσετε κάποια μεταφορά μέσω του site να κάνετε αξιολόγηση και να σχολιάσετε τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης μεταφορικής εταιρίας. Με αυτό διευκολύνετε τους υπόλοιπους χρήστες του site να επιλέξουν για τις μεταφορές τους τον πιο αξιόπιστο μεταφορέα.

Το ClicknMove δεν είναι άλλη μια μεταφορική εταιρία. Είναι μια online υπηρεσία που φέρνει δεκάδες μεταφορικές και ανεξάρτητους μεταφορείς στην οθόνη του υπολογιστή σας, για να σας δώσουν τις πιο χαμηλές τιμές για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση κι αν θέλετε να κάνετε! Όλες οι συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες αξιολογούνται αρχικά από εμάς και στη συνέχεια από τους ίδιους τους πελάτες, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε τον πιο αξιόπιστο μεταφορέα για να πραγματοποιήσει τη μεταφορά σας. Χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συνέχεια τηλέφωνα εξοικονομείτε χρόνο, ενώ με τον τρόπο λειτουργίας του site (αντίστροφη δημοπρασία), δέχεστε συνεχώς καλύτερες προσφορές για τη μεταφορά ή τη μετακόμισή σας και εξοικονομείτε έως και 40% λιγότερα χρήματα από εάν κάνατε μια αναζήτηση για μεταφορική εταιρία μόνοι σας.

Δείτε εδώ τις μεταφορικές
εταιρίες που συνεργαζόμαστε