Γιατί να χρησιμοποιήσω το ClicknMove;

* Βρίσκετε σχεδόν πάντα φθηνότερη προσφορά σε σχέση με μια αναζήτηση που θα κάνατε μόνοι σας. * Δεν χάνετε χρόνο κάνοντας αμέτρητα τηλεφωνήματα. * Μπορείτε μέσω των σχολίων να διαπιστώσετε εάν τελικά κάποιος μεταφορέας είναι αξιόπιστος. * Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, αφού οι υπηρεσίες που σας προσφέρονται μέσω του site είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Το ClicknMove ανήκει σε κάποια μεταφορική εταιρεία;

Το ClicknMove ΔΕΝ ανήκει σε μεταφορική εταιρία ούτε σχετίζεται εμμέσως με κάποια μεταφορική. Η εταιρία μας παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες διαμεσολάβησης μεταξύ των ενδιαφερομένων και των μεταφορικών εταιριών.

Θα καταβάλω κάποια αμοιβή για τις υπηρεσίες του site;

Oχι. Δεν έχετε απολύτως καμία οικονομική υποχρέωση προς εμάς. Το μόνο που προαιρετικά σας ζητάμε είναι, αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά που επιθυμείτε, να κάνετε κάποιο σχόλιο όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών του μεταφορέα που σας εξυπηρέτησε. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε τους επόμενους ενδιαφερόμενους να αποφασίσουν με βάση και τα σχόλιά σας ποιο μεταφορέα να επιλέξουν.

Το site απευθύνεται σε ιδιώτες ή επαγγελματίες;

Το site απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη για οποιαδήποτε μεταφορά. Από ιδιώτες που θέλουν να στείλουν κάποιο δέμα ή να μετακομίσουν, ως επιχειρήσεις που θέλουν να μεταφέρουν τα εμπορεύματά τους με τον πιο οικονομικό και αξιόπιστο τρόπο.

Πόσες μέρες πρέπει να περιμένω για να πάρω προσφορές;

Κατά κανόνα εντός 5 εργάσιμων ημερών θα πρέπει να έχετε δεχτεί όλες τις πιθανές προσφορές. Παρ όλα αυτά όμως μπορεί και μέσα σε 2-3 ημέρες να έχετε τις οριστικές προσφορές που σας αφορούν.

Αν κάνω καταχώρηση στο site, πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω κάποιο μεταφορέα από αυτούς που μου έχουν αποστείλει προσφορές;

Όχι. Το ClicknMove απλά σας διευκολύνει στην αναζήτησή σας και δεν έχετε καμία υποχρέωση να αποδεχτείτε τελικά κάποια προσφορά.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες του site και για μεταφορές εξωτερικού;

Το ClicknMove συνεργάζεται με εταιρείες που εκτελούν τόσο μεταφορές εσωτερικού όσο και μεταφορές από και προς το εξωτερικό, καλύπτοντας κάθε πιθανή ζήτησή σας.

Θα χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία μου για προώθηση άλλων προϊόντων, αποστολή spam ή με κάποιον άλλον τρόπο;

Όχι. Τα στοιχεία που καταχωρείτε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από το site μας και αποστέλλονται ΜΟΝΟ στον μεταφορέα που εσείς έχετε επιλέξει, έτσι ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας.

Πως μπορω να επικοινωνήσω με τους μεταφορείς?

Για να μπορέσετε να πάρετε τα στοιχεία επικοινωνίας του μεταφορέα θα πρέπει να επιλέξετε την προσφορά του.Με αυτό τον τρόπο σας αποστέλλονται αυτόματα με mail τα στοιχεία του. Εάν για κάποιο λόγο θέλετε τα στοιχεία επικοινωνίας από περισσότερους μεταφορείς, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας τα αποστείλουμε.

Πως επιλέγω μεταφορέα?

Για να επιλέξετε μεταφορέα, πρέπει να κάνετε τα παρακάτω βήματα :
1) Κάνετε login
2) Πατάτε στην επιλογή "Εμφάνιση των μεταφορών μου"
3) Επιλέγετε τη μεταφορά που σας ενδιαφέρει
4) Καταλήγετε στη σελίδα με την καταχώρησή σας και επίλεγετε την προσφορά του μεταφορέα που επιθυμείτε

Πως μπορώ να κάνω την αξιολόγηση του μεταφορέα ?

Η διαδικασία είναι απλή και αποτελείται από τα παρακάτω βήματα :
1) Μπαίνετε στο site www.clicknmove.eu και κάνετε login με τα στοιχεία σας
2) Κάνετε click στην επιλογή Εμφάνιση Των Μεταφορών Μου
3) Κάνετε click στην επιλογή Αξιολόγηση και στην σελίδα που εμφανίζεται, επιλέγετε μια βαθμολογία από το 1(πολύ κακή εξυπηρέτηση) έως το 5(άριστη εξυπηρέτηση) και στο πεδίο που βρίσκεται από κάτω γράφετε όποια σχόλια ή παρατηρήσεις έχετε.

Πώς μπορώ να τροποποιήσω την καταχώρησή μου?

Δυστυχώς οι καταχωρήσεις δεν μπορούν να μεταβληθούν. Ο λόγος είναι ότι οι μεταφορείς δίνουν προσφορές με βάση την αρχική καταχώρηση, συνεπώς εάν αλλάξουν τα στοιχεία της μεταφοράς οι προσφορές τους δεν θα είναι σωστές γιατί θα βασίζονται στα στοιχεία που δώσατε αρχικά.

Δείτε εδώ τις μεταφορικές
εταιρίες που συνεργαζόμαστε