Προφίλ Μεταφορέα

Ονομα χρήστη

Kyriakos

Περιγραφή

Συσκευάζουμε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, μικροαντικείμενα κλπ, τα μεταφέρουμε στην νέα σας κατοικία και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τα πράγματα καθαρά και ασφαλή στη νέα τους θέση. Το έμπειρο προσωπικό μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να μεταφέρει με τη βοήθεια ανυψωτικού μηχανήματος - για την ασφάλεια των αντικειμένων σας - τα αντικείμενα σας από το ένα σπίτι στο άλλο. ΑΔΕΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Το γραφείο μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το πακετάρισμα του σπιτιού σας. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό? Ότι η μετακόμιση του σπιτιού σας δεν θα σας κουράσει καθόλου. Υπάρχει δυνατότητα από το γραφείο μας να έρθει στο χώρο σας εξειδικευμένο προσωπικό και να σας πακετάρουν όλα τα αντικείμενά σας είτε πρόκειται για ρούχα για πιατικά και ποτήρια, βιβλία και άλλα μικροαντικείμενα. Το γραφείο μας διαθέτει ειδικά χαρτόκουτα, κούτες και θήκες για την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά όλων των αντικειμένων. Το γραφείο μας μπορεί να μεταφέρει γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια σε οποιοδήποτε πρακτορείο, εντός Αττικής, ένα αντικείμενο ή τα εμπορεύματα της επιχείρησή σας. Επίσης υπάρχει δυνατότητα να παραλάβουμε από οποιοδήποτε πρακτορείο εντός Αττικής τα εμπορεύματά σας ή τα αντικείμενα σας και να τα μεταφέρουμε στο χώρο σας με ασφάλεια και ταχύτητα.

Ολοκληρωμένες Μεταφορές

5

Project id:
20790
Project Name:
Project id:
21514
Project Name:
Project id:
22145
Project Name:
Project id:
26171
Project id:
36107

Κριτικές

(4)
Κριτικές:
5
Χρήστης:
AKYLAS
Μεταφορά:

Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ

Κριτικές:
5
Χρήστης:
Cristinabr
Μεταφορά:

Eyxaristo para poly ton K. Kyriako htane apsogos sthn metafora moy,htane kai poly diskolh epedi htane se orofo xoris asanser,ala ton kataferate mia xara, sthn ora toy kai poly prosoxi sta antikimena Kai me thn kalyterh timh, sas sinisto :-)

Κριτικές:
5
Χρήστης:
Katka179
Μεταφορά:

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με τόσο ευγενείς πελάτες.Σας ευχόμαστε καλή διαμονή.