Αξιολογήσεις για τον μεταφορέα - Christos London

Αξιολόγηση Χρήστης Δείτε τη μεταφορά
5
pmanikas x
Τα πράγματα μεταφέρθηκαν επιτυχώς και πολύ γρήγορα δίχως ίχνος φθοράς και με ακρίβεια στη συνεννόηση. Ευχαριστώ τον Χρήστο για την άμεση και την ποιοτική του εξυπηρέτηση. Να μην παραλείψω το ότι ήταν η πιο οικονομική προσφορά που μου έκαναν με διαφορά. Α++
5
dimpot x
Αξιοπιστία, Ταχύτητα, Ανταγωνιστική τιμή, ΑΨΟΓΟΣ!!
5
vtsiak x
Ο Χρήστος έκανε την μετακόμιση μου από Αθήνα στο Λονδίνο στην καλύτερη τιμή που βρήκα. Επίσης ήταν άψογος στη συνενόηση μας, συνεπής στο χρόνο παραλαβής και παράδοσης που είχαμε συμφωνήσει. Βασίλης Τσιακούμης
5
zpag1990 x
Άριστη εξυπηρέτηση. Παρά το δύσκολο της επικοινωνίας, καθότι ήμουν εκτός Ελλάδος, παρέλαβε την επόμενη κιόλας της πρώτης επικοινωνίας μας και εντός μίας εβδομάδας όπως είχε συμφωνηθεί, παρέλαβα τα πράγματα στην Ολλανδία.
5
Βασίλης Z. x
Γενικά όλη η διαδικασία ήταν θετική. Η προσφορά που έδωσε ο Χρήστος ήταν πολύ χαμηλή και η όλη συναλλαγή ήταν πολύ καλή. Τα θετικά είναι ότι ήταν πάντα διαθέσιμος στο τηλέφωνο, τα πράγματα έφτασαν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (είχα 12 κούτες & 2 παιδικά καθισματάκια αυτοκινήτου) και παρότι δεν παραδόθηκε μια από τις κούτες στην αρχική παράδοση, βρέθηκε (δεν χάθηκε) και παραδόθηκε 3 μέρες αργότερα. Τα αρνητικά, ότι η παράδοση έγινε μια βδομάδα μετά τη συμφωνημένη μερα, λόγω διαφόρων προβλημάτων, τα οποία δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ήταν δικαιολογίες ή πραγματικότητα. Για μένα ήταν μεγάλο πρόβλημα, καθώς είχα πράγματα μέσα που χρειαζόμουν. Ίσως όμως ήταν κ δικό μου λάθος που δεν αποφάσισα με ποιόν θα συναλλαχθώ νωρίτερα.
1
Ifigeneiaka x
Αντιεπαγγελαμτικη και αντιδεοντολογικη συμπεριφορα. Εκανε 2 προσφορες -150 και στη συνεχεια 100- για να ανακοινωσει τηλεφωνικα οτι εκανε 'λαθος' και εννοουσε 200 ευρω(χωρις ΦΠΑ). Θα προτιμουσα να πληρωσω τα διπλασια λεφτα παρα να συνεργαστω με το συγκεκριμενο μεταφορεα. Απαραδεκτο!
2
Emilia x
Επέλεξα την προσφορά του επειδή ήταν ο φθηνότερος. Όταν μιλήσαμε όμως τηλεφωνικά (δυο μέρες πριν τα στείλω) άλλαξε τελείως την προσφορά του σε κάτι πιο ακριβό κατά 65%. Αυτή ήταν μια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ειδικα λίγες μέρες πριν την αποστολή. Το οτι δεν ήτανε ξεκάθαρος από την αρχή δεν μου άρεσε και έτσι δεν τον εμπιστευτικά όποτε και δεν συνεργάστηκα μαζί του.
5
cristina nicula x
Ολα πηγαν πολη καλα και γριγορα! Cristina Nicula