Αξιολογήσεις για τον μεταφορέα - pantrans

Αξιολόγηση Χρήστης Δείτε τη μεταφορά
5
theologitisnikitas x
εξυπηρετικοτατοι,ευγενεστατοι τους προτεινουμε ανεπιφυλακτα!!!!
5
myrto x
4
olgitsa x
Άμεση ανταπόκριση,καλές τιμές, ευγενικοί.
5
constantina x
Απάντηση από pantrans
4
Kontaki I. x
Μια χαρά πήγαν όλα. Όπως τα είχαμε συνεννοηθεί, και με συνεργασία για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Όλα όπως τα είπαν.
5
chhourmouzis x
5
archodia x
τελειοι!! πολυ εξυπηρετικοι και ευγενικοι, συστηνω ανεπιφυλακτα!!!
4
nikdrist x
Καταρχάς η συμφωνία ήταν να τα φέρει η ίδια η εταιρεία στη Ρόδο αλλά ενώ είχαν φορτωθεί τα πράγματά μου από Λάρισα και πληρώθηκε 530€ ως προκαταβολή,μετά από 2 μέρες μου είπε ότι θα τα φέρει άλλη εταιρεία από Πειραιά για Ρόδο, πληρώνοντας σε αυτή 1000€ ανεβάζοντας την αρχική συμφωνία στα 1530. Φυσικά δεν με ενόχλησαν τα 30€ αλλά η αλλαγή του τελικού μεταφορέα χωρίς να το γνωρίζω εξαρχής. Πάντως τα πράγματά μου (με εξαίρεση 2 πράγματα που δεν τα είχα αμπαλάρει και πολύ καλά)ήρθαν χωρίς ζημιές.
5
makspi x
Άριστη εξυπηρέτηση και συνέπεια σε όλα.
5
elsapek x
Πολύ ευγενικός, εξυπηρετικός, σαφώς οικονομικότερος από τους υπόλοιπους. Τον ευχαριστώ και από εδώ.
5
LIAPIS ALKIVIADIS x
Αν και η αρχική τιμή είχε μια απόκλιση αυτής που καταλήξαμε τελικά, η εταιρεία με την οποία έκανα την μετακόμιση στη Ρόδο,ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετική.Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
4
Dimitra29 x
Αν και άργησαν λίγο από την συμφωνημένη ημερομηνία,τα χαρτοκιβώτια μου ήρθαν σε πολύ καλή κατάσταση μέσα σε 3 μέρες από Χανιά στο σπίτι μου στην Ξάνθη Ευχαριστώ
4
metakomizo1 x
Άριστη επικοινωνία. Ο κύριος Σταύρος ήταν ευγενέστατος και συνεπής. Το ίδιο συνεπείς ήταν και οι συνεργάτες του σε Ηράκλειο και Αθήνα. Ένα μειονέκτημα ήταν το γεγονός ότι τα πράγματα στην ουσία μεταφορτώθηκαν 2 φορές αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα για την περίπτωση μας γιατί ήταν όλα καλά συσκευασμένα. Θα έδινα 5 αλλά υπήρξε ενα μικρό σπασιματάκι πλαστικού σε ένα από τα ποδήλατά μας παρότι το είχα συσκευάσει και αυτό. Έτσι βαθμολογώ με 4 αδικώντας ίσως λίγο τη μεταφορική. Σε κάθε περίπτωση όμως θα επέλεγα πάλι το συγκεκριμένο μεταφορέα καθώς έδωσε και πολύ καλή προσφορά (ακόμα και αν δεν ήταν η καλύτερη).
4
thanosmitu x
5
katstass x
Σε όλες τις συνεννοήσεις και τις δυσκολίες (παρέλαβαν τα πράγματα από 3 διαφορετικές διευθύνσεις) ήταν πολύ εξυπηρετικοί και στην Αθήνα και ο οδηγός στη Γερμανία. Η τιμή ήταν πολύ καλή και τα πράγματα έφτασαν σε καλή κατάσταση. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι για τις μεταφορές στη Γερμανία το φορτηγό που χρησιμοποιείται είναι 17 μέτρα και δεν χωρούσε στο δρόμο μας. Αυτό επικοινωνήθηκε 2 εβδομάδες πριν παραλάβουν τα αντικείμενα, οπότε μπορέσαμε και οργανώσαμε μεταφορικό μέσο για να φέρουμε τα πράγματα από το πιό βολικό σημείο μέχρι το σπίτι μας.
4
Aliki8914 x
Υπήρξε μία καθυστέρηση στην ημερομηνία παράδοσης, η οποία ίσως να ήταν δικαιολογημένη λόγω της μεγάλης απόστασης. Επίσης υπήρξε μία διαφορά στη τιμή λόγω κακής συνεννόησης. Κατά τα άλλα, όλα πήγαν καλά και τα πράγματά μου έφτασαν σε άριστη κατάσταση.
5
dalainas x
Εξαιρετικοι όλοι τους!!!! Στην ωρα τους και τα πράγματα απολύτως αμπαλαρισμένα και προσεγμένα. Ελπίζω να ξανασυνεργαστώ μαζί τους. Προτείνονται ανεπιφύλακτα
5
inaboutikou x
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με τον συγκεκριμένο μεταφορέα. Αυτό που έχω να πω γι αυτή τη συνεργασία είναι ότι τον διακρίνει ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η ταχύτητα και η ευγένεια!!! Συγχαρητήρια!!! Είναι σπάνιο το να υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες στις μέρες μας και στη χώρα μας.
5
nikoskiriaz x
Απόλυτα ευχαριστημένος. Άμεση επικοινωνία, εξυπηρέτηση και μεταφορά. Έγινε ότι ακριβώς συμφωνήσαμε. Συστήνω ανεπιφύλακτα.
5
LilyCh x
5
kissand x