Αξιολογήσεις για τον μεταφορέα - Stathis68

Αξιολόγηση Χρήστης Δείτε τη μεταφορά
4
stavrula x
5
siggalaki x
ο Στάθης και η ομάδα του πραγματοποιήσανε με άριστο τρόπο την μεταφορά, όπως ακριβώς την είχαμε συμφωνήσει και με το παραπάνω. ήταν στην ώρα τους, προσεκτικοί με τα πράγματά μας, καλή διάθεση,σωστή δουλειά και γρήγορη....
4
Foffico x
Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά με συνέπεια και ευγένεια από τον μεταφορέα και την ομάδα του.
5
mariontoux x
Ήρθε στην ώρα του, όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δε μας χρέωσε για κάποια extra πραγματάκια που βγήκαν. Άψογος επαγγελματίας. Αν χρειαστώ ξανά ανάλογες υπηρεσίες σίγουρα θα προτιμήσω τον Στάθη.
5
boxesofwar x
Εξαιρετική εξυπηρέτηση!!! Στην ωρα του, με πολύ καλη διάθεση, επαγγελματισμό, και εξυπηρέτηση! Συστηνω ανεπιφύλακτα!
1
manolis1967 x
Τα έπιπλα παραδόθηκαν 2 εβδομάδες μετά την συμφωνημένη ημερομηνία. Και πέρασαν από 3 διαφορετικούς μεταφορεις. Και κοροϊδία, θα φύγουν σε 2-3 μέρες, θα φτάσουν στις 5,07, στις 6.07, μετά χάλασε το φορτηγό στην Ιταλία (στις 05.07 που υποτίθεται ότι θα ήταν στη Θεσσαλονίκη). Τελικά έφτασαν στις 14.07. Ανέβαλλα 3 φορές προσυννενοημένη μεταφορά καθώς και την έναρξη των διακοπών μας (έχω 3 μικρά παιδιά) για να περιμένω να φτάσουν τα έπιπλα. Απαραδεκτοι.
5
ckitsios x
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΘΗ, ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΑ.θΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΦΧ ΧΡΗΣΤΟΣ
1
nikos4net x
Αν υπήρχε η δυνατότητα για χαμηλότερη βαθμολογία θα την έπαιρνε ο συγκεκριμένος μεταφορέας. Στο μοναδικό πράγμα στο οποίο ήταν συνεπής είναι η ώρα άφιξης. Από εκεί και πέρα δεν τηρήθηκε κανένα στοιχείο της καταχώρησης. Συγκεκριμένα δεν είχε αρκετά υλικά συσκευασίας, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να ψάχνω τελευταία στιγμή για κούτες. Το συνεργείο δεν είχε καμία εμπειρία στην συσκευασία και μεταφορά επίπλων και αντικειμένων με αποτέλεσμα να σπάσουν αρκετά υαλικά και να χτυπηθούν ΟΛΑ τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές. Δεν διέθεταν χάρτινές ντουλάπες για ρούχα με αποτέλεσμα αυτά να πεταχτούν όπως όπως σε σακούλες και κουτιά. Παρόλο που είχε ενημερωθεί για τα πράγματα και τον απαιτούμενο όγκο, προσήλθε με μικρό φορτηγό με αποτέλεσμα να μην χωρέσει όλη η οικοσκευή και να αναγκαστώ να αφήσω αρκετά έπιπλά. Δεν τηρήθηκε η συμφωνία που αφορούσε στην αποσυσκευασία και στην συναρμολόγηση επίπλων στον προορισμό. Ήταν η χειρότερη μεταφορική εταιρεία που έχω ποτέ συνεργαστεί.